Шестеро гравців "Шахтаря" відмовилися повертатися в Україну

Поділитися
Шестеро гравців "Шахтаря" відмовилися повертатися в Україну
Легіонери з Південної Америки відмовилися летіти з "Шахтарем" до Львова, залишившись в Європі. 22 липня у "гірників" попереду напружений і складний матч з "Динамо" на Суперкубку.

Бразильці Алекс Тейшейра, Фред, Дентіньо, Дуґлас Коста та Ізмаїл, а також Факундо Феррейра відмовилися повертатися в Україну після проведення річного збору донецького "Шахтаря", в Альпах.

Останнім же місцем перебування донеччан було французьке Ансі, де вони провели спаринг з "Ліоном" і були розгромлені 1:4.

Легіонери з Південної Америки вирішили не летіти до Львова, де команді належить провести матч за Суперкубок України-2014 проти "Динамо". Там же "Шахтар" планував готуватися до дебюту в чемпіонаті Прем'єр-ліги-2014/15.

Пізно ввечері 20 липня президент "Шахтаря" Рінат Ахметов прокоментував ситуацію з відмовниками-легіонерами російському виданню "Р-Спорт".

"У футболістів контракт, який вони зобов'язані виконувати. Якщо вони не приїдуть, то, думаю, постраждають у першу чергу вони. У кожного з них є прописана сума відступних, а це десятки мільйонів євро. І якщо хтось захоче знизити цю суму на мільйон, то прийняття відповідного рішення - наше право. Розпродажу не буде!" - заявив Ахметов.

Бос "гірників" підтвердив, що в клубі готові гарантувати безпеку іноземцям.

Нагадаємо, ще під час навчально-тренувального збору ряд легіонерів через іноземні ЗМІ повідомляли про намір покинути Україну.

Додамо, що поєдинок за Суперкубок відбудеться 22 липня у Львові о 20:30. !zn

Читайте також:

Луческу не планує посилювати склад "Шахтаря" в міжсезоння

Фоменко сподівається на своєчасний початок нового футбольного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі