Клуб італійської Серії А придивляється до шістьох гравців "Шахтаря"

Поділитися
Клуб італійської Серії А придивляється до шістьох гравців "Шахтаря"
Віце-чемпіон Італії, столична "Рома" пильно стежить за представниками українського клубу. Тішить, що в полі зору римлян - не тільки донецькі легіонери.

Італійська "Рома", що фінішувала другою в чемпіонаті Серії А-2013/14 планує скористатися можливим відходом провідних легіонерів донецького "Шахтаря" у зв'язку з бойовими діями і нестабільною ситуацією в регіоні.

За інформацією столичного видання Il Tempo, спортивний директор "джалороссі" Вальтер Сабатіні проявляє особливий інтерес до двох бразильців команди Мірчі Луческу - 27-річного бомбардира Луїса Адріану і 24-річного півзахисника Алекса Тейшейри, чия трансферна вартість оцінюється у 15 мільйонів євро.

Повідомляють, що "Рома" розглядає кандидатуру 24-річного центрального захисника "Шахтаря" Ярослава Ракіцького, а також готова здобути бразильця Бернарда, який зараз захищає кольори збірної Бразилії на ЧС, і Фернанду.

Окрім того, римляни не проти отримати 24-річного півзахисника "Дніпра" Євгенія Коноплянку.

Додамо, що напередодні відомий італійський журналіст Джанлука Ді Марція повідомляв про інтерес "джаллороссі" до бразильського півзахисника "гірників" до Дугласа Кости.

Нагадаємо, що у "Шахтарі" заявляли про готовність гарантувати додаткові заходи безпеки своїм футболістам, тим більше, що до Донецька команда повернеться лише після матчу за Суперкубок України проти київського "Динамо", який відбудеться 22 липня у Львові. До цього донеччани будуть тренуватися в Австрії і Швейцарії. !zn

Читайте також:

Луческу прийняв остаточне рішення - він залишається у "Шахтарі" ще на рік

Луческу не планує посилювати склад "Шахтаря" у міжсезоння

У ФФУ затвердили початок нового чемпіонату Прем'єр-ліги

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі