"Шахтарю" пощастило не пропустити в двох матчах з "Інтером" - Конте

Поділитися
Конте не був готовий до тактики "Шахтаря" © Олександра ШЕПЄЛЄВА
Головний тренер міланського клубу похвалив донеччан.

Головний тренер "Інтера" Антоніо Конте прокоментував нульову нічию проти донецького "Шахтаря" в 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Шахтар" провів матч у захисті. Для мене дуже дивно, що ми не забили їм за 180 хвилин. Супернику пощастило в цьому плані. Я вважаю, що їхній воротар провів прекрасний поєдинок. "Шахтар" зіграв точно так же в Києві.

Минулого року з "Аталантою" вони були набагато впевненішими в атаці, а зараз закрилися, щоб не пропустити. Неприємно, що ми не забили, можливості для цього у нас були, як і в Києві. "Шахтарю" пощастило, але вони справді добре грали. Їх воротар зіграв дуже добре", - цитує Конте Tribuna.com.

Нульова нічия дозволила "Шахтарю" з 8 очками залишитися на третьому місці в групі B і вийти в плей-офф Ліги Європи. З квартету "гірників" у плей-офф ЛЧ вийшли "Реал" і "Боруссія" Менхенгладбах, а "Інтер" залишився на останньому місці.

"Інтер" - "Шахтар" 0:0: ключові моменти матчу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі