У "Інтера" було два моменти за всю гру - Каштру

Поділитися
У Луїш Каштру зазначив, що його гравці контролювали матч © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" розповів про тактику, яка дозволила донеччанам вистояти проти італійців.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував нічию (0:0) з "Інтером" на виїзді в 6-му турі Ліги чемпіонів.

"У двох перших матчах проти "Інтера" нам не вдавалося атакувати так, як цього хотіли. Сьогодні в першому таймі також це не вдавалася робити часто, але в другому це виходило все частіше і частіше. Ми змогли атакувати і володіти м'ячем на половині поля суперника.

Ми грали в лінію з трьома захисниками, хотіли щоб Додо і Матвієнко відповідали за фланги на всю довжину. Хотіли, щоб Тайсон і Тете формували лінію з 5-6 гравців. Це були доступні гравці, щоб ми виходили в атаку. У першому таймі ми не робили цього найкращим чином, у другому виходило краще.

Також ми хотіли щоб Коваленко, Марлос і Майкон закривали доступ до Лукаку і Мартінеса. Це їм вдалося. На щастя, це спрацювало. У "Інтера" було два моменти за всю гру. Один м'яч у грі, один - в поперечину. У другому таймі не було.

Вони намагалися дістатися до наших воріт, але ми завжди контролювали гру. Степаненко разом з Хочолавою і Бондарем формували лінію з трьох гравців, яка не дозволяла їм діяти найкращим чином ", - цитує Каштру Tribuna.com.

Нульова нічия дозволила "Шахтарю" з 8 очками залишитися на третьому місці в групі B і вийти в плей-офф Ліги Європи. З квартету "гірників" в плей-офф ЛЧ вийшли "Реал" і "Боруссія" Менхенгладбах, а "Інтер" залишився на останньому місці.

"Інтер" - "Шахтар" 0:0: ключові моменти матчу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі