"Шахтар" веде переговори з відомим екстренером "Ювентуса" - ЗМІ

Поділитися
Аллегрі може змінити Каштру © depositphotos/m.iacobucci.tiscali.it
Донеччани можуть змінити головного тренера.

Журналіст програми "Футбольний формату" Олег Ящук повідомив про те, що "Шахтар" веде переговори з екстренером "Мілана" і "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі, про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Шахтар", за нашою інформацією, планує португальський вектор змінити на італійський. Вже цього літа. Клуб уже вийшов на колишнього тренера "Мілана" і "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі і почав з ним переговори", - написав Ящук в сторіс.

Нагадаємо, що в даний час "Шахтар" очолює португальський фахівець Луїш Каштру. Під його керівництвом "гірники" йдуть другими в чемпіонаті України, продовжують єврокубки в Лізі Європи, а також вилетіли в Кубку України від першолігового "Агробізнесу". Контракт Каштру з "Шахтарем" розрахований до кінця нинішнього сезону.

Аллегрі нікого не тренував після відходу з "Ювентуса" в травні 2019 року. Разом з туринським клубом він п'ять разів вигравав чемпіонат Італії і двічі виводив команду в фінал Ліги чемпіонів, а з "Міланом" вигравав Скудетто в сезоні 2010/11.

Раніше повідомлялося про те, що відомий український тренер розкритикував гру "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі