"Шахтар" переживає жахливий момент - Каштру

Поділитися
Каштру сподівається на швидкий вихід з кризи © ФК Шахтер
Наставник "гірників" був вкрай засмучений вильотом з Кубка України.

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував поразку в 1/4 фіналу Кубка України від "Агробізнесу" в овертаймі з рахунком 0:1.

"Ми переживаємо жахливий момент, дуже поганий період у сезоні. Нам не вдається бути продуктивними, як торік. Попри те, що у нас були моменти, коли ми могли вирішити гру в нашу користь, у суперника також було багато моментів, коли вони створили нам складності.

Команда контролювала гру протягом усього матчу. Але ми постраждали від контратак, емоційно це позбавило нас стабільності. Не буду говорити, що попередній матч з "Зорею" ніяк не подіяв. Подіяв. Ми не можемо поки відмитися від минулого матчу.

Нам потрібно очистити свою голову. Але ця поразка ще більше вразила наш внутрішній стан. Футбол нам говорить - або ми реагуємо дуже швидко на те, що зараз буде йти в нашу сторону негативного, або, якщо ми не зможемо зреагувати, то ризикуємо продовжити з такими результатами. Постараємося зробити все, щоб цього не сталося", - цитує Каштру Tribuna.com.

"Шахтар" зазнав другої поспіль поразки.

Раніше повідомлялося про те, що визначилися всі півфіналісти Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі