"Шахтар" сенсаційно обіграв "Барселону" у Лізі чемпіонів

Поділитися
© ФК Шахтер
Донеччани здобули мінімальну перемогу над грандом.

У вівторок, 7 листопада, у німецькому Гамбурзі на стадіоні "Фолькспаркштадіон" у рамках матчу 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" приймав іспанську "Барселону".

Команди провели абсолютно рівний перший тайм, у якому "каталонці" намагалися нагнітати, але загроз воротам Різника не створювали. А ось донеччани спокійно себе почували і в обороні і навіть в атаці – спочатку Матвієнко вивалився віч-на-віч по лівому флангу, проте пробив у тер Штегена, а наприкінці першої 45-хвилинки чемпіони України зуміли вийти вперед – Сікан влучним ударом головою після передачі з правого флангу від грузина Гочолеїшвілі відкрив рахунок у поєдинку.

У другому таймі "Барса" очікувано підняла темп і почала бити по воротах "Шахтаря" і частіше входити до штрафного майданчика, проте найнебезпечніші моменти на початку другої половини створив "Шахтар" – Гочолеішвілі та Сікан двічі під гострим кутом у штрафному майданчику пробивали у німецького воротаря.

Далі "Барселона" продовжувала тиск на ворота Різника, проте, крім навісів з флангу, створити нічого не зуміла.

"Шахтар" – "Барселона" – 1:0

Голи Сікан, 40.

"Шахтар": Різник, Гочолеішвілі, Бондар, Ракицький, Матвієнко, Степаненко (Назарина, 72), Судаков, Невертон (Швед, 90+8), Криськів, Зубков, Сікан (Келсі, 62).

"Барселона": тер Штеген, Канселу, Араухо, Крістенсен, Алонсо (Бальде, 59), Гюндоган, Ромеу (Педрі, 59), Рафінья (Ямал, 59), Гаві (Фермін, 81), Ферран Торрес (Жоау Фелікс, 59), Левандовскі.

Попередження Невертон - Араухо

Таким чином, у "Барселони" залишилося 9 очок, а "Шахтар" після чотирьох ігор має у своєму активі шість очок і посідає третє місце у групі.

Наступний поєдинок у групі чемпіони України проведуть 28 листопада у Німеччині проти бельгійського "Антверпена".

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" мінімально обіграв "Динамо" у центральному матчі УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі