"Шахтар" повторно програв "Реалу" у Лізі чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" не втримав нічийний рахунок © ФК Шахтер
Донеччани дали бій мадридцям, але не змогли заробити очки.

У середу, 3 листопада, донецький "Шахтар" грав на виїзді з мадридським "Реалом" у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"Гірники" зазнали поразки з рахунком 1:2.

Вже на 14-й хвилині провалився Марлон - захисник донеччан подарував м'яч Вінісіусу, після чого пішов пас на Бензема вже на порожні ворота. Трубін ще кілька разів рятував свої ворота, а Патрік завдав дального удару і влучив у штангу.

Ще до перерви "Шахтарю" вдалося зрівняти рахунок: Патрік після закидання від Матвієнка перевів м'яч грудьми на Фернандо, а той пробив точно під поперечину. Це перший забитий м'яч у групі Ліги чемпіонів цього сезону для українських команд.

Переможну атаку "Реал" організував на 61-й хвилині. Вінісіус Жуніор зіграв у стінку з Каземіро і одразу в дотик викотив м'яч на Бензема, а француз завдав удару в нижній кут воріт.

"Шахтар" останні хвилини матчу загострював гру, але зрівняти рахунок українській команді так і не вдалося.

"Реал" - "Шахтар" - 2:1

Голи: Бензема, 14, 61 - Фернандо, 39

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Начо, 66), Мілітао, Алаба, Менді, Кроос, Каземіро, Модрич, Васкес, Бензема (Йович, 79), Вінісіус

"Шахтар": Трубін, Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі, Майкон, Степаненко (Судаков, 80), Тете (Марлос, 80), Патрік (Маркос Антоніо, 80), Мудриік (Соломон, 71), Фернандо (Дентіньо, 86)

Попередження: Менді, Каземіро - Дентіньо

"Шахтар" з одним очком залишається на останньому місці у групі D. "Реал" із дев'ятьма пунктами очолює квартет. У наступному турі "гірники" на виїзді зустрінуться з "Інтером".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" поступилося "Барселоні" у Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі