"Шахтар" повністю заслужив перемогу над "Лейпцигом" – Йовічевіч

Поділитися
"Шахтар" переміг у Німеччині © ФК Шахтер
Донеччани стартували у групі ЛЧ.

Головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевич прокоментував результат матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Лейпцигу".

"Може, ніхто не чекав такої яскравої перемоги, бо ми чудово знали, проти кого граємо. "Лейпциг" – клуб із репутацією, який за бюджетом входить до топ-3 у німецькій Бундеслізі. Клуб дуже потужний, який, можливо, тимчасово проходить через невелику кризу, і ми використали це, але заслужили повністю такий результат, бо грали серцем, коли граєш серцем за країну, за Україну, то виходить саме так.

Повністю пишаюся командою та можу сказати, що я зараз – найщасливіший тренер у світі. Це незабутній дебют. Усі хлопці віддалися повністю, абсолютно всі – і персонал, і всі дали команді свою енергію разом із фанатами, які прийшли нас підтримати на стадіоні, і ми їх відчували весь час. Ця синергія – і є наша міць”, - сказав Йовічевіч.

Нагадаємо, матч "Лейпциг" – "Шахтар" завершився сенсаційною розгромною перемогою українського клубу з рахунком 4:1. Голами у складі донеччан відзначилися Швед (дубль), Мудрик та Траоре.

"Шахтар" свій наступний матч у групі F проведе проти шотландського "Селтіка" 14 вересня у Варшаві.

Раніше повідомлялося про те, що фанати "Лейпцига" під час матчу із "Шахтарем" вивісили банер українською мовою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі