"Шахтар" планує змінити місто проведення домашніх матчів у єврокубках

Поділитися
© ФК Шахтер
Варіант перебуває на розгляді.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив про те, що домашні єврокубкові матчі наступного сезону донецький клуб може проводити у німецькому Дюссельдорфі.

"Перед тим, як грати в Гамбурзі, ми спілкувалися з людьми, і їм сподобалася ця ідея. Це був ризик, але на матч з "Антверпеном" прийшли 40 000 осіб – 90 відсотків із них німці. Ми не знали, яка на нас буде реакція, але німецький народ нас підтримав.

І вони ще більше підтримували нас, коли ми добре грали та перемогли "Барселону". Що буде наступного сезону? Ми не можемо грати в Україні, ми маємо плани поїхати в Дюссельдорф. Я сподіваюся, що все вийде", – сказав Палкін.

Нагадаємо, що у сезоні 2022/2023 свої домашні матчі єврокубків "Шахтар" проводив у польському місті Варшава, а цього сезону грав у німецькому Гамбурзі.

Зазначимо, що у Дюссельдорфі знаходиться "Меркур Шпіль-Арена", яка є домашнім стадіоном "Фортуни" і вміщує майже 55 тисяч глядачів.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" втратив очки у першому матчі після зимової паузи в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі