"Шахтар" передбачав потужний опір "Маккабі" - Каштру

Поділитися
Каштру очікував, що матч буде складним © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" задоволений результатом другого поєдинку проти ізраїльтян.

Наставник донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу над "Маккабі" (1:0) в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Мета виконана. Ми хотіли пройти до наступного етапу, нам це вдалося. Ми не хотіли пропускати, і не пропускали. Хотіли більше часу атакувати, змушувати лінії суперника сідати. Але не зовсім змогли. Вийшли до наступного раунду без травмованих або дискваліфікованих гравців.

З 30-ї хвилини першого тайму "Маккабі" був кращим не тільки в стандартах, але по грі. Я дивувався тим, хто думав, що у нас просте завдання. Прекрасно знав, що ми досягли непоганого результату в Тель-Авіві, але буде складно в Києві. Суперник сьогодні нічого не втрачав. Їм потрібно було сьогодні тільки перемагати, тому вони віддавали всі свої сили.

Те, що сталося в матчі - ми передбачали. Наша команда намагалася керувати грою, але не все вийшло так, як ми хотіли. Ми робили задумане, але з 30-ї хвилини ми побачили "Маккабі", який хотів пройти далі. Ми повинні були розуміти, що в певні моменти повинні бути сильні в обороні, граючи проти будь-якої команди. Так і було", - цитує Каштру Tribuna.com.

"Шахтар" пройшов "Маккабі" за сумою двох зустрічей - в першій грі "гірники" перемогли з рахунком 2:0. Суперника по 1/8 фіналу ЛЄ "гірники" дізнаються за підсумками жеребкування 26 лютого.

"Шахтар" - "Маккабі" 1:0: ключові моменти матчу, відео голу Мораєса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі