"Шахтар" обіграв "Реал" тільки завдяки єдності на полі - Каштру

Поділитися
Команда Каштру стартувала в ЛЧ з сенсації © ФК Шахтер
Головний тренер донеччан похвалив свою команду після перемоги над "Реалом".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу над мадридським "Реалом" (3:2) на виїзді в Лізі чемпіонів.

"Звичайно, я щасливий. Перш за все, за свою команду. Місія тренера - робити інших щасливими. Також радіти, але перш за все, робити щасливими інших - уболівальників, адміністрацію. Я дуже радий, що їм приємно. Є відчуття виконаного обов'язку. Щасливий, адже працювали в дуже складній атмосфері.

У день вильоту ми залишилися без двох гравців, які були заявлені на гру. Так ми жили кожен день, реагуючи на те, що підносить нам пандемія. Всі, хто відчував себе добре, були з цим переможним духом. Для мене це просто фантастика.

Хочу сказати наступне: сьогодні, як і завжди відбувається в "Шахтарі", немає імен, які виходять грати. Є команда. Ми сьогодні здобули перемогу лише завдяки єдності на полі. Ми просто дуже добре виконали завдання на гру.

Завдяки діям Дентіньо ми успішно скористалися вільними зонами. Корнієнко міг би демонструвати свою найкращу гру протягом усього поєдинку, але якби ми діяли не як одна команда, ми б програли ", - сказав Каштру на прес-конференції після гри.

"Шахтар" перервав серію з чотирьох матчів без перемог у Лізі чемпіонів. "Реал" програв українській команді вперше з 1999 року.

У наступному матчі групи B "Шахтар" зустрінеться з "Інтером" у Києві 27 жовтня.

"Реал" - "Шахтар": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі