"Шахтар" в ослабленому складі сенсаційно обіграв "Реал" в Лізі чемпіонів

Відео
Поділитися
"Шахтар" набрав три очки © ФК Шахтер
Команда Луїша Каштру піднесла сюрприз в Іспанії.

У середу, 21 жовтня, в Мадриді на стадіоні імені Альфредо Ді Стефано в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зустрічалися "Реал" і донецький "Шахтар".

Українській команді в Іспанії не могли допомогти Кривцов, Степаненко, Болбат, Коваленко, Матвієнко, Тайсон, Алан Патрік і Жуніор Мораєс, але це не завадило донеччанам провести неймовірний перший тайм.

Донеччани провели три разючі атаки - Тете відкрив рахунок, автогол дозволив "Шахтарю" подвоїти перевагу, а Соломон забив третій гол і ще до перерви відправив господарів поля в нокдаун.

Другий тайм "Реал" почав з взяття воріт завдяки дальньому удару Модрича. Пізніше на заміну вийшов Вінісіус Жуніор і першим дотиком скоротив відставання іспанців до одного гола.

У футболістів "Шахтаря" ставало все менше сил, а "Реал" посилював тиск на ворота донеччан. У додатковий час Вальверде завдав результативного удару - м'яч зрикошетив від Судакова між ніг воротарю "Шахтаря". Суддя запідозрив офсайд у Вінісіуса і подивився VAR, після чого відмінив взяття воріт. Це дозволило "гірникам" здобути історичну перемогу.

"Реал" - "Шахтар" - 2:3
Голи: Модрич, 53, Вінісіус, 59 - Тете, 29, Варан, 33 (автогол), Соломон, 42

"Реал": Куртуа, Менді, Варан, Мілітао, Марсело, Вальверде, Каземіро, Модрич (Кроос, 70), Родріго (Бензема, 46), Йовіч (Вінісіус, 59), Асенсіо

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава, Корнієнко, Майкон, Маркос Антоніо (В'юнник, 90+4), Марлос, Соломон (Вітао, 90+1), Тете, Дентіньо (Судаков, 86)

Попередження: Асенсіо, Мілітао - Корнієнко, Бондар

"Шахтар" перервав серію з чотирьох матчів без перемог у Лізі чемпіонів. "Реал" програв українській команді вперше з 1999 року.

У наступному матчі групи B "Шахтар" зустрінеться з "Інтером" у Києві 27 жовтня.

"Реал" – "Шахтар": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі