"Шахтар" без проблем розібрався з "Вересом" в УПЛ

Відео
Поділитися
© ФК Шахтер
Донеччани здобули легкі три очки.

У п'ятницю, 8 грудня, у Львові на стадіоні "Арена Львів" у рамках 17-го туру української Прем'єр-ліги зустрічалися донецький "Шахтар" та "Верес".

Донеччани перед важливим матчем у ЛЧ проти "Порту" (13 грудня) на поєдинок УПЛ виставили бойовий склад і здобули легку перемогу з рахунком 2:0.

У першому таймі у складі "гірників" гол не без допомоги рикошету від захисника забив Криськів, а у другій половині опля Зубков шикарним дальнім ударом у дальню дев'ятку вбив інтригу у матчі.

Зазначимо, що донеччани також не реалізували спірний пенальті, коли після промаху Зубкова Сікан раніше за всіх вбіг у штрафний майданчик "Вереса".

"Шахтар" – "Верес" - 2:0

Голи: Жуліо Сезар, 14 (автогол), Зубков, 69

"Шахтар": Рєзнік, Азаров, Матвієнко, Бондар, Гочолеїшвілі, Бондаренко, Невертон (Егіналду, 61), Криськів (Назарина, 64), Судаков, Зубков (Кащук, 89), Сікан (Келсі, 61).

"Верес": Паст, Шевченко, Жуліо Сезар, Кучеренко, Курко, Балан, В. Шарай, Кучеров (Баран, 86), Кухарук, Дахновський (Ковалюк, 90), Гайдучик (Шестаков, 74).

Попередження: Кухарук.

На 51-й хвилині Олександр Зубков ("Шахтар") не забив пенальті (воротар).

Після цієї перемоги "Шахтар" залишився на четвертому місці, але тепер лише на три пункти відстає від лідируючого "Дніпра-1", маючи при цьому дві гри в запасі. "Верес" залишається чотирнадцятим із 12 очками в активі.

Раніше повідомлялося про те, що "Полісся" та "Дніпро-1" не зуміли визначити переможця у центральному матчі туру УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі