"Шахтар" – "Барселона": анонс, де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів

Поділитися
© ФК Шахтер
"Гірники" проведуть четвертий поєдинок у групі.

У вівторок, 7 листопада, у німецькому Гамбурзі на стадіоні "Фолькспаркштадіон" у рамках матчу 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" прийматиме іспанську "Барселону".

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу "Шахтар" – "Барселона" .

В Україні поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі за підпискою на медіасервісі MEGOGO та платформою Volia TV. Стартовий свисток поєдинку у Німеччині прозвучить о 19:45.

"Шахтар" у перших двох турах програв "Порту" (1:3) та обіграв "Антверпен" (3:2). Каталонці на старті групи ЛЧ набрали шість очок, перемігши і "Антверпен" (5:0) та "Порту" (1:0).

У третьому турі "Барселона" та "Шахтар" зустрічалися в Іспанії, а поєдинок закінчився перемогою підопічних Хаві з рахунком 2:1.

"Барселона" у проміжку між матчами з "Шахтарем" програла в "Ель-Класіко" "Реалу", а також здобула важку перемогу над "Реалом Сосьєдадом".

"Шахтар" у п'ятницю у центральному поєдинку всього чемпіонату України мінімально переграл свого принципового суперника "Динамо" (1:0).

Якщо в першій зустрічі проти "гірників" іспанці не могли розраховувати на низку основних травмованих та дискваліфікованих футболістів, то до гри в Гамбурзі лазарет "Барси" помітно спорожнів і відновилися багато лідерів.

У поєдинку не зможуть взяти участь захисник Серхі Роберто та півзахисник Френкі де Йонг. У "Шахтаря" із серйозних втрат є відсутність травмованого Бондаренка та дискваліфікованого Коноплі.

"Шахтар" – "Барселона"

Ліга чемпіонів, група H, четвертий тур

Вівторок, 7 листопада, Гамбург, "Фолькспаркштадіон", 19:45

Трансляція: MEGOGO, Volia TV

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Різник, Ракіцький, Матвієнко, Бондар, Гочолеішвілі, Криськів, Степаненко, Невертон, Судаков, Зубков, Сікан.

"Барселона": Тер Штеген, Мартінес, Кунде, Араухо, Жоау Канселу, Бальде, Гюндоган, Гаві, Лопес, Жоау Фелікс, Левандовскі.

Прогноз ZN.UA: 0:2.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч "Шахтар" – "Барселона".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі