«Шахтар» купив лідера донецького «Металурга» за 7,5 мільйона доларів

Поділитися
© Радянські солдати і офіцери здаються в полон. Півд
«Шахтар» купив 21-річного капітана донецького «Металурга» Генріха Мхітаряна. Про це повідомив генеральний директор «гірників» Сергій Палкін.
«Шахтар» купив 21-річного капітана донецького «Металурга» Генріха Мхітаряна. Про це повідомив генеральний директор «гірників» Сергій Палкін.За даними ЗМІ, «Шахтар» заплатив за вірменського футболіста 7,5 мільйона доларів. Угода з Генріхом Мхітаряном, який може зіграти на позиції форварда та атакуючого півзахисника, розрахована на п'ять років. Новобранець «гірників» перейшов у донецький «Металург» з вірменського «Пюніка» у 2009 році. За короткий час він став лідером команди і був удостоєний звання капітана. Цього літа донецький «Шахтар» уже провів низку гучних трансферів. Так, склад «гірників» поповнив хорватський форвард лондонського «Арсеналу» Едуардо да Сілва. При цьому «Шахтар» також розлучився з низкою відомих гравців. Зокрема, за маріупольський «Іллічівець» на правах оренди виступатиме півзахисник Костянтин Кравченко, а за ПФК «Севастополь» - Джуліус Агахова. Нападаючий «гірників» Олександр Гладкий за 7 мільйонів євро перейшов до дніпропетровського «Дніпра».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі