"Шахтар" у матчі проти "Волині" не буде грати на максимумі зусиль - експерт

Поділитися
"Шахтар" у матчі проти "Волині" не буде грати на максимумі зусиль - експерт "Шахтар" намагатиметься здобути перемогу за рахунок класу, вважає експерт
Після нелегкої гри у чемпіонаті донеччанам треба брати три очки у протистоянні з білоруським БАТЕ в рамках Ліги Чемпіонів. Тому з волинянами команда Луческу буде економити сили.

Донецький "Шахтар" у матчі 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Волині" не буде грати на максимумі зусиль, прогнозує футбольний експерт Іван Шарій.

Як вважає екс-наставник полтавської "Ворскли", донеччанам прийдеться тримати в голові майбутній матч Ліги Чемпіонів проти білоруського БАТЕ. Адже саме у ньому вони налаштовані здобути першу перемогу у турнірі.

"Навряд чи донеччани витрачатимуть максимум зусиль против "Волині", адже попереду їх чекає матч у Лізі Чемпіонів. Відтак, скоріше за все, вони намагатимуться взяти своє за рахунок класу", - цитує експерта часопис "Український футбол".

На думку Шарія, у "Волині" з'являється шанс ще й тому, що донецький клуб гратиме у Львові, а не на "Донбас-Арені", де практично ніколи не губив очок. Тим більше, волиняни демонструють у цьому сезоні доволі змістовний футбол, додає спеціаліст.

Нагадаємо, що двобій між "Шахтарем" та "Волинню" відбудеться у Львові о 19:00 17 жовтня. Наразі "гірники" мають у своєму пасиві серію із двох поразок поспіль - вперше за 11 сезонів. Варто зазначити, що у Лізі Чемпіонів донеччани зіграють 21 жовтня.

Додамо, що напередодні зустрічі із луцькою командою у "Шахтарі" влаштували щось на кшалт інформаційної війни проти суперника та його тренера Віталія Кварцяного. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі