Напередодні матчу з "Волинню" у "Шахтарі" оголосили "війну" Кварцяному

Поділитися
Напередодні матчу з "Волинню" у "Шахтарі" оголосили "війну" Кварцяному Зустрічі "Шахтаря" і "Волині" завжди проходять у напруженій боротьбі
У "Шахтарі" явно стурбовані тим, що після двотижневої перерви команді доведеться грати з дуже непростим суперником - луцькою "Волинню".

Напередодні матчу з луцькою "Волинню" в донецькому "Шахтарі" оголосили "війну" наставнику лучан Віталія Кварцяного.

Головний тренер Мірча Луческу і капітан Даріо Срна зазначили, що роль головного тренера в грі луцької команди дуже велика, завдяки чому "Волинь" може створити неприємності на полі будь-якій команді. Зустріч донеччан і лучан відбудеться 17 жовтня на полі "гірників" у Львові.

"Волинь - незручна команда. У них тренер постійно кричить і постійно створює тиск на Шахтар через пресу і телебачення", - наводить слова Срни телеканал "Футбол1".

"Минулого разу ми там програли. У нас завжди проблеми після збірних. Сподіваємося, що на цей раз буде добре, і ми заберемо три очки", - зазначив Срна.

Нагадаємо, що "Шахтар" поступився "Волині" у чемпіонаті-2013/14 0:2, і це поразка ледь не стало фатальним для донеччан в кінці сезону. Втім, саме в останньому поєдинку першості "оранжево-чорні" взяли реванш у волинян на став тоді тимчасово домашньому стадіоні в Черкасах.

Мірча Луческу зазначив, що у нього є повага до Кварцяному, і навіть відповів на слова наставника "Волині", які той виголосив після перших матчів 1/8 фіналу Кубка України.

"Мені нецікаво те, що говорить Кварцяний. Цікавить гра нашої команди. Напевно, грай ми на "Донбас-Арені", він би мовчав. Але я його поважаю", - стверджує румунський фахівець.

Нагадаємо, Віталій Кварцяний розкритикував позицію Луческу щодо формату розіграшу Кубка України після того, як румунський фахівець заявив, що для визначення переможця в одному з раундів змагань досить одного матчу.

Втім, Луческу зосередився і на суто ігрових моментах.

"Треба підвести всіх гравців на одну знаменника. У нас часто були проблеми після матчів збірних, тому важливо повернути всіх на рівень чемпіонату України. Що стосується "Волині", то я дивився їхні останні ігри. Вони вдало зіграли проти "Зорі", "Дніпра". Хороший матч був і проти "Ворскли", який закінчився з рахунком 2:2. Вони добре готові фізично. Непросто буде, складно. Всі розуміють, що треба заробити три очки", - зазначив Луческу.

Додамо, що після двох поразок у чемпіонаті - від "Зорі" 0:1 і "Динамо" 0:1 донецька команда вперше з весни 2004 року програла два матчі поспіль у першості України. Тепер "гірники" відстають від "Динамо" на два пункти, а від "Дніпра" - на чотири.

Раніше Мірча Луческу звинуватив у поразці своєї команди від "Динамо" суддю матчу Юрія Можаровського, який, за словами румуна, нібито не поважав "Шахтар". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі