"Шахтар" - "Рапід": букмекери ставлять на команду Луческу

Поділитися
"Шахтар" - "Рапід": букмекери ставлять на команду Луческу "Шахтар" буде фаворитом © ФК Шахтер
"Гірники" є абсолютними фаворитами перед домашнім матчем плей-офф Ліги чемпіонів.

]Донецький "Шахтар" завтра, 25 серпня, проведе матч проти австрійського "Рапіда" у Львові. Перший матч у Відні завершився мінімальною перемогою української команди - 0:1.

Букмекери не сумніваються, що домашній поєдинок складеться для "Шахтаря" не менш вдало. На перемогу "Шахтаря" коефіцієнт дорівнює 1,60, на нічийний результат - 4,00, а самою малоймовірною вважається перемога австрійців, коефіцієнт на яку коливається в районі 5,60-5,90.

Крім того, букмекери вважають "Шахтар" однозначним фаворитом двоматчевого протистояння: 1,07 - на те, що в груповому етапі Ліги чемпіонів гратиме український клуб, і 8,00 - на те, що туди потрапить австрійський.

"Рапід" у повному складі прибув до Львова сьогодні вранці, після чого команда заселилася в готель "Leopolis". Біля готелю є футбольне поле, на якому гості тренуються.

За словами Луческу, "Рапід" часто грає з агресією і вкрай жорстко: "Рапід" – дуже агресивна команда, яка грає на межі регламенту, а іноді і за його межами. На 7-й хвилині, чесно кажучи, Беріча повинні були видаляти. В повторі було видно, як він вистрибує, дивиться на Кучера і спочатку б'є ліктем, а потім вже входить у боротьбу. Було і багато інших моментів, які демонстрували агресивність "Рапіда".

Нагадаємо, в попередньому раунді квалификації "гірники" здолали турецький "Фенербахче" - 3:0 за сумою двох матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі