Степаненко після травми в матчі з "Рапідом" уникнув струсу, але поки не може відкрити око

Поділитися
Степаненко після травми в матчі з "Рапідом" уникнув струсу, але поки не може відкрити око Степаненко наклали сім швів © ФК Шахтер
Півзахисник "гірників" зіткнувся головою з суперником і в перерві матчу був доставлений в лікарню.

Півзахисник "Шахтаря" і збірної України Тарас Степаненко отримав серйозну травму в матчі проти "Рапіда". Перед самою перервою Степаненко і гравець "Рапіда" зіткнулися головами, після чого українця прямо з поля відвезли в лікарню. Степаненко надали необхідну допомогу, і з перебинтованою головою і закритим від набряку оком футболіст відправився разом з командою до Києва.

"Слава Богу, струсу немає. Після матчу мене відвезли в лікарню, обстежили. Зробили рентген голови в різних проекціях. Потім прийшов нейрохірург, перевірив рефлекси. І під місцевою анестезією наклали сім або вісім швів, точно не пам'ятаю, сказали зняти через тиждень, - розповів гравець в коментарі офіційному сайту "Шахтаря", - Мені дали таблетки, і я нормально спав. Єдине, не можу відкрити праве око, нічого їм поки не бачу. І голова трохи болить. Нічого, пару днів - і все буде в порядку. Також, мабуть, через удар у мене оніміла рука, але зараз вже все в порядку".

Степаненко зізнався, що при грі на його позиції уникнути подібних травм складно: "Потрібно постійно боротися головою. В цей раз теж так вийшло: ми обидва вистрибували за м'ячем. Це звичайний ігровий момент, який міг статися з кожним. У таких епізодах ти відчуваєш миттєву біль, а вчора навіть сам бачив, як потекла кров".

Відео травми

Футболіст зазначив, що, якщо відновлення піде нормально, то він зможе взяти участь у матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів з "Рапідом", який відбудеться 25 серпня у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі