"Шахтар" прихистить капітана збірної Росії Ігоря Денисова - він не порозумівся з зірками "Анжі"

Поділитися
"Шахтар" прихистить капітана збірної Росії Ігоря Денисова - він не порозумівся з зірками "Анжі" Ігор Денисов незабаром може стати "гірником"
Колишній півзахисник "Зеніту", який підписав контракт з махачкалинськими мільярдерами, змушений шукати нове місце роботи через конфлікт усередині колективу.

Російський півзахисник Ігор Денисов, перехід якого з "Зеніту" в "Анжі" став одним з найбільш обговорюваних у Росії у літнє міжсезоння, може опинитися у донецькому "Шахтарі".

За інформацією "Радянського спорту", через те, що Денисов не порозумівся з зірками "Анжі", а точніше з колишнім футболістом "Барселони", камерунцем Самуелем Ето'о, який за різними джерелами є неформальним лідером команди, махачкалінський клуб прийняв рішення розірвати угоду з футболістом. Агент Денисова почав пошук варіантів працевлаштування, і найближчим часом запропонує кандидатуру потужного опорника "Шахтарю".

Втім, у клубі стверджують, що півзахисник, який не взяв участь у матчі 4-го туру чемпіонату російської Прем'єр-ліги проти "Ростова", найближчим часом повернеться у розташування махачкалінської команди і продовжить тренування у Москві за індивідуальною програмою.

Денисов довгий час був одним із лідерів "Зеніта", а для фанатів - символом клубу. Втім, у корінного пітерця незабаром виник конфлікт з керівництвом клубу. За деякою інформацією футболіст попросив підвищення своєї і так немаленької зарплати, проте зустрів нерозуміння і здивування з боку керівництва.

Після повернення у "Зеніт" українця Анатолія Тимощука багато хто вважав його головним конкурентом Денисова на позиції опорного півзахисника. Через певний час Денисов підписав контракт з махачкалінським "Анжі". За трансфер гравця збірної Росії махачкалінці заплатили 15 мільйонів євро.

Наразі ж, трансферна вартість росіянина оцінюється у 16 мільйонів, а враховуючи запити футболіста щодо платні, донецькому "Шахтарю" доведеться кілька разів подумати, перш ніж підписувати контракт з Денисовым, який тим більше не володіє ангельським характером. !zn

Читайте також:

"Газпромівський" "Зеніт" спробує заманити у свої ряди ще одну європейську зірку

"Челсі" полегшить важку фінансову ношу "Зеніту"

Фоменко викликав на збір футболістів "Шахтаря", "Дніпра", "Динамо" і новачка з "Зорі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі