"Газпромівський" "Зеніт" спробує заманити в свої ряди ще одну європейську зірку

Поділитися
"Газпромівський" "Зеніт" спробує заманити в свої ряди ще одну європейську зірку Роберт Левандовський може опинитися в "Зеніті" © football365.com
Слідом за бразильцем Халком в Санкт-Петербурзі може виявитися півзахисник збірної Польщі Роберт Левандовський і захисник Сербії Невен Суботіч.

Російський "Зеніт", в якому виступає півзахисник збірної України Анатолій Тимощук, готовий заплатити дортмундській "Боруссії" 70 млн євро за форварда Роберта Левандовського і захисника Невена Суботіча, стверджує futbol.pl.

Бажання команди з Санкт-Петербурга цілком зрозуміле, адже в нинішньому сезоні "Зеніт" виглядає блідим, маючи у своєму складі багато вікових зірок.

Ймовірність здвоєного трансферу виглядає невеликим, але якщо згадати минулорічні переходи в "Зеніт" Халка і Акселя Вітселя, то стає ясно, що нічого неможливого для команди, яку підтримує "Газпром", немає.

Левандовський, забив 24 м'ячі в минулому сезоні Бундесліги, вже заявляв про бажання покинути "Боруссію", але він хотів перейти в "Баварію". Мюнхенці були готові прийняти нападника, але дортмундці відповіли відмовою і вважали за краще не продавати нападника, а дочекатися закінчення його контракту, який закінчується через рік.

У Суботича, інтерес до якого в минулому сезоні виявляли "Барселона" і "Челсі", пов'язаний контрактом з німецьким клубом до 2016 року.

Нагадаємо, що нещодавно повідомлялося про те, що один з найдорожчих футболістів "Зеніту" бразилець Халк може покинути місто на Неві і відправитися в "Челсі", тим самим звільнивши частину бюджету для потенційних покупок.

Відзначимо також, що Левандовський і Суботіч минулого тижня 27 липня завоювали у складі "Боруссії" Суперкубок Німеччини. !zn

Читайте також:

В УЄФА визначили претендентів на звання найкращого футболіста Європи-2012/13

Мхітарян зупинив свій вибір на "Боруссії" всупереч старанням "Ліверпуля" і "Тоттенхема"

Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовський наблизився до статусу "великого"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі