"Шахтар" готовий продати двох бразильців, але не українського таланта

Поділитися
"Шахтар" готовий продати двох бразильців, але не українського таланта Палкін підтвердив інтерес клубів до гравців "Шахтаря" © facebook.com
Костою цікавляться європейські клуби, Луїс Адріано вирішує свою долю сам, а Коваленко не продається.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував ситуацію навколо інтересу до гравців донецького клубу.

"Домовленість між "Шахтарем" і "Аль-Ахлі" вже є, але остаточне рішення залишається за Луїсом Адріано, - сказав "Вістям" Палкін. - Розмови про те, що він ніби не в курсі, навіть коментувати не бачу сенсу. Як таке взагалі може бути?! Так, був інтерес до Луїса з боку європейських клубів, але серйозних письмових пропозицій ніхто не надсилав". Що стосується Дугласа Кости, то Палкін підтвердив інтерес до гравця, але більше нічого говорити не став.

Нагадаємо, що еміратський "Аль-Ахлі" інформацію про швидкий перехід Луїса Адріано розмістив на своєму офіційному сайті. А німецькі ЗМІ вчора, 26 червня, писали про те, що Дуглас Коста перейде в "Баварію". Називалася навіть сума трансферу - 35 мільйонів євро.

У той же час ряд європейських клубів цікавиться талановитим півзахисником "Шахтаря" Віктором Коваленко, який добре проявив себе на молодіжному чемпіонаті світу, ставши кращим бомбардиром турніру. Однак, за словами Палкіна, Коваленко не продається: "Їм цікавляться іноземні клуби. Але, незалежно від цього, ми не збираємося його продавати".

Додамо, що, за інформацією італійських ЗМІ, "Шахтар" продовжує вести з "Сампдорією" переговори щодо трансферу бразильського півзахисника Фернандо. Повідомляється, що італійці поки пропонують на півмільйона євро менше, ніж хочуть "гірники" - сім з половиною замість восьми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі