Дуглас Коста перейде в "Баварію" за 35 мільйонів євро - ЗМІ

Поділитися
Дуглас Коста перейде в "Баварію" за 35 мільйонів євро - ЗМІ Дуглас Коста - у кроці від "Баварії" © ФК Шахтер
Німецький клуб погодив умови контракту з бразильським півзахисником "Шахтаря".

Дуглас Коста найближчим часом може стати гравцем "Баварії". Німецькі ЗМІ пишуть про те, що "Шахтар" і німецький клуб вже погодили умови переходу футболіста, в якому зацікавлений особисто головний тренер мюнхенців Пеп Гвардіола.

Видання Sport1.de називає суму трансферу в 35 мільйонів євро. У такому випадку угода може стати однією з найдорожчих в історії Бундесліги. Очікується, що Коста підпише контракт терміном на 4 роки.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін в коментарі "Вістям" підтвердив, що інтерес до гравця є, але нічого більше говорити не став: "Інтерес до Дугласа Кости дійсно є, але від якого клубу і про яку суму йдеться - конфіденційно".

Сам Коста зараз захищає кольори збірної Бразилії на Кубку Америки, і робить це небезуспішно - "гірник" приніс "селесао" перемогу у матчі проти Перу.

У той же час сайту "Футбол 24" Палкін підтвердив, що "Шахтар" веде переговори з "Аль-Ахлі" з приводу продажу Луїса Адріано: "Луїс Адріано ще не пішов з "Шахтаря". Якщо б це було так, ми б написали про це на офіційному сайті клубу. Але те, що інтерес з боку цього клубу є, це правда, ми ведемо з ним переговори".

Нагадаємо, вчора еміратський клуб розмістив на своєму офіційному сайті новину про те, що бразильський форвард зовсім скоро переїде в ОАЕ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі