"Шахтар" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 14-го серпня

Поділитися
"Шахтар" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 14-го серпня У попередній раз Маркевич переграв Луческу (3:2) © ФК Днепр
Лідери українського футболу відкриють п'ятий тур матчем в Одесі.

14 серпня у центральному матчі п'ятого туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" і "Дніпро" зустрінуться в Одесі. Поєдинок розпочнеться о 19.00.

"Гірники" вперше будуть проводити свій домашній матч на стадіоні "Чорноморець". За словами головного тренера команди Мірчі Луческу, стан газону на "Арені Львів" зараз не найкращий, а тому поле вирішили поберегти - попереду ще гра кваліфікації Ліги чемпіонів. У той же час гендиректор клубу Сергій Палкін підкреслив, що тепер "Шахтар" буде проводити свої домашні матчі в різних містах країни. Цікаво, що "Дніпро" на цю гру прилетить всього за 3 години до її початку.

"Гірники", нагадаємо, вперше втратили очки в минулому турі, зігравши внічию з "Ворсклою", і тепер вже відстають від "Динамо". А "Дніпро" почав чемпіонат дуже непевно: в чотирьох матчах підопічні Мирона Маркевича взяли лише 5 очок. На наступний день після поразки київському "Динамо" Маркевич заявив про намір піти у відставку, але власник клубу Ігор Коломойський тренера не відпустив. У турнірній таблиці "Дніпро" поки що займає незвичне для себе сьоме місце.

Цікаво, що в рамках чемпіонату України "Шахтар" не перемагав дніпропетровців вже протягом п'яти матчів. Причому три з цих п'яти зустрічей завершилися перемогою "Дніпра". До речі, сьогодні "гірники" можуть потерпіти свою соту поразку в чемпіонатах України.

"Шахтарю" в цій зустрічі не зможуть допомогти Едуардо, Дентіньо і Нем. Перший прихворів, у другого - мікротравма, а третій поки працює за індивідуальною програмою. "Дніпро", нагадаємо, вже не зможе розраховувати на Калініча і Канкаву, які знаходяться в кроці від переходу в інші клуби. У той же час дебютувати у складі дніпрян може новачок Бабатунде.

Луческу впевнений, що сьогоднішня гра буде дуже жорсткою. "Не хотілося б, щоб мої гравці слухали те, що говориться навколо цієї ситуації в "Дніпрі". Вони професіонали і знають: коли футболісти виходять на поле, то віддаються повністю. І це не залежить від того, отримали вони бонус, є затримки зарплати або якісь інші негативні моменти. Це справжнє дербі. Напевно буде дуже жорстка гра з обох сторін. Незалежно від того, на яких місцях перебувають "Шахтар" і "Дніпро", це дуже важливий матч для регіону", - наводить слова Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" - "Дніпро"

14 серпня, п'ятниця, Одеса, стадіон "Чорноморець", 19:00

Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 1"

Орієнтовні склади

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Тейшейра, Гладкий.

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос, Федорчук, Ротань, Лучкевич, Матеус, Безус, Селезньов.

Арбітр - Анатолій Жабченко (Хмельницький).

Численні проблеми "Дніпра" роблять беззаперечним фаворитом цієї зустрічі "Шахтар". Букмекери у цій грі ставлять на "гірників". Коефіцієнт на їх перемогу - 1,44, на нічию - 4,00, а на те, що виграє "Дніпро" - 6,00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі