"Шахтар" буде проводити матчі Прем'єр-ліги в Одесі, Харкові та інших містах

Поділитися
"Шахтар" буде проводити матчі Прем'єр-ліги в Одесі, Харкові та інших містах Стадіон "Чорноморець" прийматиме матч "Шахтаря" з "Дніпром" © ФК Чорноморець
Донецький клуб у новому сезоні планує подорожувати по всій країні.

Донецький "Шахтар" найближчий матч Прем'єр-ліги проти "Дніпра", який відбудеться 14 серпня, зіграє в Одесі. Однак повністю переїжджати зі Львова і постійно проводити домашні зустрічі на стадіоні "Чорноморець" "гірники" не планують.

"По-перше, стадіон "Чорноморець" не заявлений нашим клубом, як місце проведення єврокубкових матчів. По-друге, вболівальники "Шахтаря" живуть у різних містах України і ми будемо проводити ігри Прем'єр-ліги не тільки у Львові, - підкреслив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін в коментарі сайту Profootball.ua, - Матчі Ліги чемпіонів буде приймати тільки "Арена Львів". А ігри чемпіонату України "Шахтар" в майбутньому проведе і в Одесі, і в Харкові, і в інших містах країни".

Зазначимо, що два попередні домашні матчі нинішнього чемпіонату, які "Шахтар" провів на "Арені Львів", відвідало в цілому трохи більше 5 тисяч глядачів. Матч проти "Олександрії" (2:0) зібрав всього 2 634 глядача, а матч проти "Говерли" (2:0) - 2 400 глядачів.

У той же час стадіон "Чорноморець" близько 8 місяців пустував, однак у цьому сезоні Одесі дозволили проводити футбольні матчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі