Серія помилок привела до прикрого голу - Шевченко

Поділитися
Серія помилок привела до прикрого голу - Шевченко Шевченко впевнений, що для команди цей матч стане уроком © УАФ
Головний тренер збірної України оцінив результат матчу з Фінляндією.

Наставник збірної України Андрій Шевченко дав коментар після нічиєї з Фінляндією (1:1) у відборі на чемпіонат світу-2022.

"Ми зіграли відмінний матч. Знали, що ця команда буде захищатися всі 90 хвилин, вона це і робила. Знали, що суперник буде використовувати свої сильні якості - довгі передачі. Знали, що будуть бігти в зони і намагатися забити м'яч зі стандартів. 85 ми контролювали гру, забили хороший м'яч, а потім пішла серія помилок, яка привела до такого прикрого голу. Шкода, але це буде нам уроком на майбутнє. Кінцівку дуже погано провели.

У нас в групі ще все попереду. Виграшний матч, але ми помилилися і подарували. Нічого, у нас ще все попереду, будемо грати. Я дивлюся не на результат, а на якість гри, на змістовність, на поставлену установку - виконали її чи ні.

Чи можна було зіграти краще? Звичайно, у нас є проблеми. Але мені подобається, що хлопці, які виходять, віддають все. У нас є колектив, який рухається вперед, ця гра показала це ще раз. Також вона показала, що ми рухаємося в правильному напрямку", - сказав Шевченко в ефірі "Великого футболу".

Нагадаємо, в першому турі відбору українці розійшлися миром з Францією (1:1). У наступному матчі збірна України 31 березня буде приймати Казахстан.

Україна - Фінляндія: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі