Серена Вільямс увійшла до числа п'яти кращих тенісисток сучасності

Поділитися
Серена Вільямс увійшла до числа п'яти кращих тенісисток сучасності © bankofthewestclassic.com
Американка провела вже 200 тижнів на вершині світового рейтингу WTA. Судячи з рівнем її функціональної готовності, що йде вгору, Вільямс ще довгий час буде знаходитися попереду.

Американка Серена Вільямс увійшла до числа п'яти кращих тенісисток сучасності, домігшись такого досягнення завдяки тому, що вже 200 тижнів очолює рейтинг WTA.

Більше часу на першому місці перебували лише німкеня Штеффі Граф (377), чешка Мартіна Навратилова (332), американка Кріс Еверт (260) і швейцарка Мартіна Хінгіс (209).

Серена Вільямс очолює рейтинг WTA з 18 листопада 2013 року. На сьогоднішній день в активі Вільямс - 9700 очок, що на 2710 більше, ніж у китаянки На Лі, і навряд чи хто-небудь ризикне спрогнозувати швидке повалення американської зірки світового трону.

Минуломго тижня Вільямс грала на турнірі в американському Стенфорді, де здобула вже четверту перемогу в нинішньому сезоні. У фіналі американка розібралася з німкенею Анжелік Кербер.

А літо проходило для Серени не так добре і вдало, як хотілося б: через проблеми зі здоров'ям вона була змушена покинути Вімблдон і пропустити ряд турнірів. Тепер же вона знову готова йти вперед, щоб здобути першу в сезоні перемогу на змаганнях серії Великий Шолом.

Додамо, що Серена Вільямс крім спортивних спортивних досягнень є ще й фінансово успішною спортсменкою: американка - рекордсменка за кількістю зароблених призових серед своїх колег. !zn

Читайте також:

Еліна Світоліна стала найтитулованішою тенісисткою-юніором в світі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі