Сербський футболіст став третім воротарем "Таврії", що відбив два пенальті за матч

Відео
Поділитися
Сербський футболіст став третім воротарем "Таврії", що відбив два пенальті за матч © boksopasaulis.lt
Зустріч 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між "Таврією" і "Волинню" подарувала глядачам чотири голи, два нереалізованих пенальті та багато інших цікавих моментів.

Дамір Кахріман став черговим голкіпером сімферопольської "Таврії", якому вдалося відбити два пенальті протягом одного матчу.

Нагадаємо, Кахріману вдалося обіграти двох представників луцької "Волині" під час матчу 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, в якому було зафіксовано нічию 2:2. Примітно, що обидва рази Кахріман рятував свою команду від голу, коли його команда поступалася в один м'яч - при рахунку 0:1 і 1:2. У підсумку дії воротаря надихнули партнерів, які відновили рівновагу і "вигризли" одне очко на 90-й хвилині. І це притому, що в другому голі, коли "Волинь" вийшла вперед 2:0, Кахріман явно припустився помилки.

Раніше подібне досягнення підкорилося голкіперу Сергію Величку (матч проти київської "Оболоні" в сезоні-2002/03) та Олександру Бандурі ("Динамо", сезон-2008/09).

Зазначимо, що серб виграв вже третю пенальтійську дуель поспіль, що до нього не вдавалося жодному з вартових воріт сімферопольців. Примітно, що воротарі саме "Таврії" досягали успіху у подібних змаганнях частіше за всіх своїх колег з інших клубів - 29 разів. Найцікавіше, що до того, як Кахріман почав відбивати пенальті у матчах за "Таврію" йому забивали з "точки" 9 разів.

Також матч у Сімферополі запам'ятався і великою кількістю покарань, які "виписав" футболістам арбітр Віталій Романов. Всього дніпропетровський суддя показав 11 жовтих і три червоні картки, що стало своєрідним рекордом національних чемпіонатів. Більше гірчичників і вилучень заробили гравці поєдинку сезону-2004/05 між донецьким "Металургом" і все тією ж "Таврією". !zn

Читайте також:

Прем'єр-ліга: Максим Фещук, який повернув надію "Таврії", став найкращим минулого вікенду

Колишній підопічний Фоменка назвав його людиною, яка "мало говорить і багато працює"

Гравець "Металурга" очолив список українських бомбардирів-захисників

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі