Розслідуванням інциденту після матчу «Шахтаря» і «Металіста» займеться спеціальна група МВС

Поділитися
© sachabaroncohen.info
Міністерство внутрішніх справ України скерувало спеціальну робочу групу до Харкова для з'ясування обставин інциденту, що стався після суботнього матчу «Металіст» - «Шахтар». Тоді невідомі розбили скло у кількох автобусах донецької команди.
Міністерство внутрішніх справ України скерувало спеціальну робочу групу до Харкова для з'ясування обставин інциденту, що стався після суботнього матчу «Металіст» - «Шахтар». Тоді невідомі розбили скло у кількох автобусах донецької команди.Про це у понеділок, 27 вересня, повідомили у департаменті зв'язків із громадськістю МВС. Міліція вже попросила свідків надати свідчення, по можливості відеозаписи як самих інцидентів, так і дій співробітників міліції у цей час. У МВС запевнили, що за результатами перевірки, якщо буде встановлено бездіяльність співробітників правоохоронних органів, винні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Окрім того, як підкреслили у департаменті, у даний час вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за фактом інциденту. За заявою прес-служби ФК «Шахтар» про бездіяльність співробітників міліції під час хуліганських дій невідомих проводиться службова перевірка. Нагадаємо, у Харкові після матчу Чемпіонату України між «Металістом» і «Шахтарем», у якому «гірники» перемогли з рахунком 2:1, невідомі закидали важкими предметами три автобуси донецької команди. У деяких із них було розбите скло. При цьому прес-служба ФК «Шахтар» заявила, що «свідками того, що відбувається, були кілька сотень співробітників правоохоронних органів, які жодним чином на це беззаконня не відреагували».

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі