Результат матчу з Бахрейном мене взагалі не цікавить - Шевченко

Поділитися
Результат матчу з Бахрейном мене взагалі не цікавить - Шевченко Україна не зуміла обіграти Бахрейн © УАФ
Українці провели контрольний поєдинок.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловився після нічиєї з Бахрейном.

"Знову нічия, але я вважаю, що команда створила достатньо моментів, щоб спокійно виграти цей матч. Ця зустріч для нас трішечки показова, тому що хлопці грали під великим навантаженням. Це вплинуло на якість. Коли ноги несвіжі... Не вистачало холоднокровності в реалізації. Цей матч дав нам фізичну інформацію. Ми подивимося на обсяг швидкісних дій, обсяг бігової роботи, на відновлення.

Команда намагалася грати, ми створили достатньо моментів, щоб перемогти. Результат мене взагалі не цікавить. Я задоволений структурою гри, але нам не вистачає якості в завершенні. Підростаюча молодь добре справлялася в цьому тижневому циклі, у них ще все футбольне життя попереду, вони будуть підвищувати свої особисті футбольні якості, виконання, особливо в завершальній фазі", - повідомив Шевченко в ефірі телеканалів "Футбол".

Нагадаємо, товариський матч Україна - Бахрейн завершився нічиєю 1:1. Українська збірна врятувала нічию на останніх хвилинах, завдяки голу Циганкова.

Це був перший спаринг команди Шевченка в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2020. На початку червня збірна України зіграє проти Північної Ірландії та Кіпру.

Раніше повідомлялося про те, що збірна України зіграє на Євро-2020 в новій формі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі