Ребров знайшов компроміс між динамівським традиціями і новими ідеями - експерт

Поділитися
Ребров знайшов компроміс між динамівським традиціями і новими ідеями - експерт Ребров знає, за рахунок чого домагатися позитивного результату
Колишній нападник "Динамо" Маріс Верпаковскіс вважає, що разом з новим тренером кияни знаходяться на правильному шляху розвитку.

Нападник "Динамо" початку 2000-х латвієць Маріс Верпаковскіс вважає, що протягом багатьох років у Києві не змінювався ні тренувальний процес, ані тактика на футбольному полі, і це негативно впливало на розвиток команди. Проте з приходом Сергія Реброва навесні 2014 року - а молодий тренер змінив на посаді Олега Блохіна - ситуація змінилася в кращу сторону.

"Вся робота будувалася за записами Лобановського - великого тренера, який багато зробив для "Динамо". Я думаю, що Ігор Михайлович не особливо дозволяв новим тренерам привносити щось своє, ставити команді якийсь інший стиль. Хотіли залишити все те, що давало результат раніше", - цитує латвійського футболіста football.ua.

"Тренери мінялися часто, але в глобальному плані все залишалося по-старому. Підготовка до ігор, відновлення, тренування, тактика - ніхто нічого не міняв. Іноді просто хотілося, щоб щось нове з'являлося. Рутина стомлювала. Мені здається, зараз Ребров зумів знайти компроміс: є динамівський стиль, є особисте бачення Сергія. Як мені здається, "Динамо" зараз на правильному шляху", - пояснив свою позицію колишній гравець "Динамо".

Нагадаємо, що Верпаковскіс приєднався до "Динамо" в 2003 році і протягом декількох сезонів відіграв за київську команду 49 матчів, забивши в них 11 голів. Верпаковскіс виступав за "Динамо" Олексія Михайличенка, Йожефа Сабо, Анатолія Дем'яненка і Леоніда Буряка. При цьому під час роботи з Сабо Верпаковскіс втратив місце в складі і був змушений шукати інші варіанти працевлаштування.

Напередодні Сергій Ребров розповів за рахунок чого Динамо може обіграти Ґенґам у повторному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. За словами фахівця, головне, щоб його підопічні вийшли на поле з холодною головою. Нагадаємо, що у першому поєдинку "біло-сині" поступилися французам на виїзді 1:2.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі