Ребров повідомив, за рахунок чого "Динамо" може обіграти "Ґенґам"

Поділитися
Ребров повідомив, за рахунок чого "Динамо" може обіграти "Ґенґам" Головне вийти на матч з "Генгамом" з холодною головою, вважає Ребров
Головний тренер киян вважає, що "Генгам" в матчі з "Динамо" вчинив негарно, і повинен понести покарання за це. Найкраще - перемога його команди і вихід в 1/8 фіналу.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає, що на матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Генгама" його футболісти повинні вийти з холодною головою і розумінням того, як діяти проти суперника.

Нагадаємо, що у виїзному матчі 19 лютого українська команда, незважаючи на травму Джермейна Ленса, яку він отримав вже на 3-й хвилині, вела по ходу матчу 1:0, проте в кінці першого тайму втратила трьох футболістів - одного травмованого, а двоє отримало червоні картки - і пропустивши двічі програла 1:2.

поєдинок відбудеться в Києві 26 лютого.

"Головне, щоб у хлопців була холодна голова, щоб вони не кинулись одразу "вбивати" цю команду. Хоча, в той же час, я вважаю, що гравці "Ґенґама" надійшли дуже негарно. І тепер вони мають понести за це покарання. Все в наших руках", - цитує Реброва dynamo.kiev.ua.

Читайте також: Шовковський закликав уболівальників не лаяти суддю, а підтримати "Динамо" в Києві

"Зараз всі розуміють, що, в першу чергу, потрібно знати, за рахунок чого ми збираємося перемагати цю команду. Звичайно, ми вже вирішили, ким замінити вибулих хлопців, це не складно. Але важливо, щоб до матчу встиг відновитися Ленс", - резюмував тренер.

Нагадаємо, що після поєдинку з "Ґенґамом" тренерський штаб "біло-синіх" не зможе розраховувати на дискваліфікованих Андрія Ярмоленка і Юнеса Беланду. Також не зможе зіграти в матчі-відповіді 26 лютого і Сергій Сидорчук - крім травми, яка потребує мінімум 10-денного відновлення, у півзахисника перебір жовтих карток.

Читайте також: "Ґенґам" - "Динамо" 2:1 - відео голів

Після матчу з "Ґенґамом" президент "Динамо" назвав дії словенського арбітра Славко Винчича бандитизмом на футбольному полі. За його словами, якщо б суддя зупинив гру, коли травму отримав Сергій Сидорчук, це допомогло б футболістам тримати себе в руках.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі