Ребров вважає Ярмоленка лідером "Динамо" за всіма показниками

Поділитися
Ребров вважає Ярмоленка лідером "Динамо" за всіма показниками Ребров вважає Ярмоленка справжнім лідером "Динамо"
Керманич "Динамо" порівняв талановитого футболіста з Андрієм Шевченком і самим собою: Ярмоленко прагне забивати якомога більше, зазначив наставник динамівців.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, підбиваючи підсумки року, підкреслив, що, напевно, його команда не буде зупинятися на досягнутому. За словами молодого тренера, в його розпорядженні знаходяться футболісти, які отримують задоволення від гри в кожному поєдинку.

Окремо Ребров зупинився на вингере і лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка, який з 9 голами лідирує в бомбардирських перегонах Прем'єр-ліги.

"Він лідер за всіма показниками. Я радий, що його гра змінилася, Андрій, дійсно, став більш багатогранним на полі, може, не тільки володіти м'ячем, не тільки забити або віддати гольову передачу", - цитує 40-річного фахівця офіційний сайт киян.

"А в останніх іграх я це бачу, в першу чергу, бажання грати на команду, а не тільки відзначитися голом і стати кращим бомбардиром. Хоча, ця задача, напевно, перед ним стоїть, тому що рівень його гри дуже високий. Так само, як в свій час, ми з Андрієм Шевченком намагалися забити якомога більше, так само і Ярмоленко прагне. Але він грає на позиції півзахисника, і те, що він стільки забиває і віддає гольових передач, звичайно ж, говорить про те, що це провідний гравець нашої команди", - резюмував Ребров.

Додамо, що кияни у сезоні-2014/15 зуміли закріпитися на вершині турнірної таблиці Прем'єр-ліги, а також вийти в плей-офф Ліги Європи з першого місця з найбільшим в історії кількістю очок (15).

Читайте також: Ребров не хоче, щоб його порівнювали з Лобановським

За результатами поєдинків у 2014 році Андрій Ярмоленко став найкращим бомбардиром серед українських футболістів. На рахунку динамівця - 22 голи в матчах за клуб і збірну, також він взяв участь в половині голів, які забивалися "Динамо" та національною командою, записавши в свій актив 21 асистів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі