"Динамо" повторило найкращий результат "Дніпра" у Лізі Європи

Поділитися
"Динамо" повторило найкращий результат "Дніпра" у Лізі Європи "Динамо" вийшло у плей-офф Ліги Європи з першого місця
Кияни на одному диханні провели групового турніру єврокубка. Лише одна поразка занесли собі в пасив "біло-сині". Попереду - боротьба за головний трофей в плей-офф.

Перемога над румунським "Стяуа" на виїзді дозволила київським "Динамо" повторити рекорд виступів у груповому турнірі Ліги Європи за кількістю набраних очок. В активі підопічних Сергія Реброва - 15 очок.

Саме стільки балів набрав "Дніпро" в сезоні-2012/13. Це на одне очко краще досягнення "Шахтаря" в сезоні-2009/10, і на два бали більше, ніж набрав "Металіст" у ЛЕ-2011/12.

Примітно, що досі кияни виходили в плей-офф Ліги Європи через груповий турнір два рази, і лише одного разу - з першого місця. Тоді, в сезоні-2010/11, киянам вистачило 11 очок.

Додамо, що в нинішньому розіграші лише дві команди перевершили киян за кількістю набраних очок - одноклубники з Москви (18) і австрійський "Зальцбург" (16), а польська "Легія" набрала 15 залікових пунктів.

Читайте також: Ребров не хоче, щоб його порівнювали з Лобановським

серед 32 команд, що пробилися в плей-офф Ліги Європи виявився і ще один представник України - дніпропетровський Дніпро. При цьому дніпропетровці виявилися в числі несіяних, тоді як "Динамо" отримала привілей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі