Ребров вважає дебютанта плей-офф Ліги Європи гідним суперником для "Динамо"

Поділитися
Ребров вважає дебютанта плей-офф Ліги Європи гідним суперником для "Динамо" У груповому турнірі "Генгам" завдав поразки "Динамо", тільки з Мінська © eaguingamp.com
В 1/16 фіналу кияни вперше в історії зустрінуться з маловідомою в Європі командою, яка в минулому сезоні вдруге виграла Кубок Франції.

У "Динамо" за традицією шанобливо ставляться до майбутнього суперника у єврокубках: нагадаємо, що згідно з жеребкуванням, 1/16 фіналу Ліги Європи кияни зіграють з французьким "Генгамом".

Команда з півночі Франції в нинішньому сезоні дебютувала в основному раунді Ліги Європи і відразу ж зуміла вийти в плей-офф. Французи зайняли друге місце в групі, фінішувавши слідом за "Фіорентиною".

"Ребров дуже серйозно оцінює "Генгам". Думаю, тренерський штаб вже буде працювати по цій команді, за тактичною схемою, щоб зв'язати гру", - розповів в ефірі телеканалу "Футбол 1" генеральний директор "Динамо" Резо Чохоналидзе.

Президент киян Ігор Суркіс вважає, що французька команда буде мати якусь перевагу перед "Динамо" в лютому, адже в цей час в чемпіонаті Франції вже кілька тижнів після Нового року проходитимуть ігри.

"На рейтинги ми не дивимося: кожен суперник на цій стадії являє собою серйозну небезпеку. Тим більше, що в останньому турі свого чемпіонату "Генгам" обіграв ПСЖ. Тому на будь-якого опонента нам треба налаштовуватися і з кожним грати з першої до останньої хвилини. У лютневих матчах буде важливий не рейтинг противника, а наша власна готовність", - цитує Суркіса "Спорт-Експрес в Україні".

"Це молода, амбітна команда, в минулому сезоні виграла Кубок Франції. Не надто вдало виступає зараз в Лізі 1, займаючи тринадцяте місце, але, як ви вірно помітили, добре налаштовується на сильних опонентів.

Додамо, що перший поєдинок, 19 лютого, динамівці проведуть на виїзді, а через тиждень зіграють в Києві.

Нагадаємо, що у двох попередніх розіграшах Ліги Європи "Динамо" припиняло боротьбу на стадії 1/16 фіналу. У минулому сезоні кияни поступилися за сумою двох зустрічей іспанської "Валенсії", а Ліги Європи-2012/13 - французькому "Бордо".

Читайте також: Ребров шкодує, що "Динамо" на піку готовності йде на канікули до лютого

За результатами групового турніру Ліги Європи-2014/15 Динамо повторило найкращий результат Дніпра за кількістю набраних очок. Як і у дніпропетровців у сезоні-2012/13, в активі динамівців - 15 залікових пунктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі