Ребров розповів про методи впливу на гравців "Динамо"

Поділитися
Ребров розповів про методи впливу на гравців "Динамо" © Clive Barda / Royal Opera House
Новий головний тренер киян планує налагодити контакт із гравцями. А потім - зробити так, щоб футболісти реагували на його зауваження.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров вважає, що дисципліна у команді буде тільки за наявності суворої системи штрафів.

"Я впевнений, що у команді має бути система штрафів, і це найдієвіший метод боротьби з порушенням дисципліни. Штрафи повинні бути - і штрафи немалі. Бо деякі гравці можуть тебе слухати, кивати головою, а потім знову чинити точно так само", - розповів Ребров в інтерв'ю виданню "Команда".

"Ми неодмінно будемо карати за неприпустимі вчинки, і тоді футболіст поміркує, чи робити щось таке, через що постраждає його бюджет", - вважає наставник, який днями відсвяткував 40-річчя.

Український фахівець доопрацьовував сезон у Києві як виконуючий обов'язки головного тренера після звільнення Олега Блохіна. "Динамо" здобуло Кубок України-2013/14, і Реброва було затверджено на посаді наставника команди.

При цьому Ребров розповів, що поки не штрафував футболістів, оскільки після його призначення команда по суті пішла у відпустку.

"Головним тренером я ще не працював, тому такими повноваженнями мене поки ніхто не наділяв. Та й не було в мене жодного морального права когось штрафувати. Насамперед треба було знайти порозуміння з хлопцями, щоб за цей короткий проміжок часу вони хоч трохи додали. Думаю, щось у нас вийшло", - вважає Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" почне підготовку до нового сезону в середині липня, а у вересні київська команда стартує в основному раунді Ліги Європи-2014/15. !zn

Читайте також:

Суркіс пояснив, чому довірив тренувати "Динамо" молодому Сергію Реброву

"Динамо" виграло перший трофей за три роки, обігравши "Шахтар" у фіналі Кубка України

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

"Динамо" встановило черговий антирекорд, вперше в історії опинившись поза межами п'єдесталу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі