Ребров хоче, щоб розгром від "Ольборга" став уроком для його підопічних

Поділитися
Ребров хоче, щоб розгром від "Ольборга" став уроком для його підопічних Ребров вважає, що його команда погано зіграла в обороні
Київське "Динамо" зазнало перше за два роки поразку в єврокубках. Востаннє кияни поступалися в три м'ячі французькому ПСЖ у Лізі Чемпіонів.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров хоче, щоб розгромну поразку його команди від "Ольборга" (0:3) в 3-му турі Ліги Європи стало уроком для підопічних.

За словами наставника, футболісти повинні були зрозуміти, що поки вони перебувають лише на шляху формування класної команди, а гра, яку вони показали в Ольборзі була сповнена помилок.

"Дуже прикро програвати такі матчі, але вся боротьба у нас попереду нас чекають два домашні матчі з трьох поєдинків групового етапу. Я не хочу нікого звинувачувати: вся команда програла, ми всією командою жахливо зіграли в обороні, а в атаці у другому таймі у нас не було належної свіжості",- спробував знайти причини поразки Ребров.

"Така струс, як сьогодні, потрібна, щоб футболісти зрозуміли, що ми знаходимося в дорозі, а не досягли вже чогось. Сподіваюся, в підсумку це піде нам тільки на користь", - вважає 40-річний фахівець.

Читайте також: Лідер "Динамо" не зможе допомогти своїй команді найближчим часом

Нагадаємо, "Динамо" володіло перевагою в першому таймі, однак пропустила два голи на контратаках. Після перерви кияни не знайшли в собі сили посилити гру в атаці, так і не спромігшись хоча б раз вразити ціль. А в кінцівці через помилки в обороні дозволили "Ольборгу" довести рахунок до великого.

З-за поразки динамівці втратили лідерство в групі, однак очевидно, що багато вирішиться в 4-му турі, коли кияни зіграють вдома з "Ольборгом". Ребров зазначив, що завдяки двом домашнім поєдинків його команда має хороші шанси на вихід в плей-офф.

Раніше повідомлялося, що найкращий бомбардир "Динамо" в нинішньому сезоні Артем Кравець припустив, що для перемоги над "Ольборгом" команді потрібно зіграти у свій футбол.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі