"Динамо" сенсаційно розгромлено в Ольборзі

Поділитися
"Динамо" сенсаційно розгромлено в Ольборзі Данський "Ольборг" виявився міцним горішком для "Динамо"
Після того, як "Динамо" пропустило перший гол гра у команди розладналася повністю. Замість того, щоб проявити характер, динамівці продовжили діяти так, як ніби вже вели в рахунку.

Київське "Динамо" сенсаційно розгромлено данським "Ольборгом" в рамках 3-го туру групового турніру Ліги Європи.

Кияни пропустили на початку першого тайму, що суттєво вплинуло на подальший хід гри. Помилки в обороні, а також відсутність креативу в атаці призвели до того, що суперник ще двічі розписався у воротах Олександра Рибки.

В іншому матчі групи J румунський "Стяуа" обіграв португальську "Ріу Аве" - 2:1. Таким чином, в активі відразу трьох команд у квартеті - по три очки. Однак кияни залишаються на першому місці.

Втім, не це головне: важливо те, що команда Сергія Реброва вчасно отримала важливий сигнал, який свідчить про те, що поки пошук своєї гри не завершений і молодим футболістам належить зробити багато чого для руху вперед.

Напередодні матчу футболісти та головний тренер відзвітували перед пресою: від А до Я вивчили суперника. А заодно додали здавалося б чергові слова - динамівця буде протистояти міцна команда. Навряд чи хтось міг припустити, що остання фраза виявиться настільки реальною, що "Динамо" після фінального свистка доведеться пережити мить ганьби.

Читайте також: Ребров вважає, що "Динамо" у матчі зі "Стяуа" здало іспит

А все починалося для динамівців ніби за їх сценарієм - ювіляр Андрій Ярмоленко (лідеру "Динамо" виповнилося в день гри 25) у своєму фірмовому стилі залишив не у справ півкоманди суперників і пробив. Але м'яч пройшов трохи в стороні. Ще кілька моментів створили кияни і...пропустили. В контратаці данці були наскільки примітивні, але настільки ж і точні.

Після пропущеного голу гості мали не одну нагоду для взяття воріт, але голкіпер "Ольборга" Нік Ларсен діяв самовіддано, справляючись з усіма ударами киян. Команді Реброва не вистачило однієї нестандартної комбінації, щоб переламати хід гри. І в підсумку, "біло-сині" пропустили ще раз.

Навіть перерву не став переломним моментом для "Динамо": тут вже з'явилася ще одна проблема - організація атак. Данці читали всі передачі суперника, а в українців ще й брак у передачах з'явився. Плюс - багато пасів назад. Ярмоленко ніби забув, як треба віддавати передачі, Артем Кравець був повністю перекритий захисниками, а інші - теж притихли. Не виявилося у "Динамо" лідера, здатного повести команду за собою.

Читайте також: "Динамо" розгромило "Говерлу" і захопило лідерство у Прем'єр-лізі

Вже хвилин за 15 до фінального свистка, коли Ребров зробив останню заміну, випустивши Олега Гусєва замість Мігеля Велозу, стало зрозуміло, що гостям не вдасться розмочити рахунок. Без вогника діяли кияни, а суперник, відчувши це, йшов вперед. І одного разу його атака завершилась успіхом - черговий провал в обороні призвела до третього голу. Що автоматично переводив рахунок в ранг ганебних.

Ольборг - Динамо - 3:0 (2:0)
Голи: Еневольдсен, 11 (1:0). Томсен, 39 (2:0). Томсен, 90+1 (3:0).
"Ольборг": Ларсен, Гортер, Теланнер, Петерсен, Дальсгор, Рисгор, Вюрц (Аугустинуссен, 83), Томсен, Брун, Еневольдсен (Фредеріксен, 86), Хеленіус (Якобсен, 70).
"Динамо" (Київ): Рибка, Бурда, Драгович, Данилу Сілва, Виду, Рибалка (Мігел Велозу, 46), Сидорчук, Ленс (Гусєв, 77), Ярмоленко, Беланда (Теодорчик, 67), Кравець.
Покарання: Вюрц, 54. Бурда, 57. Беланда, 65. Теланнер, 77. Данилу Сілва, 88 (попередження).
Судді: Штудер, Поцці, Йосипович (усі - Швейцарія).
23 жовтня. Ольборг. "Нордьюске Арена".

Як би там не було, але через два тижні "Динамо" може довести зворотнє, намагаючись взяти реванш. Головне в цій ситуації - повернутися з небес на землю, і зіграти в звичний футбол. Так, як хотів Артем Кравець перед грою в Ольборзі.

Раніше повідомлялося, що харківський "Металіст" програв у третьому турі Ліги Європи польській "Легії" 0:1.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі