Ребров домагається успіху в "Динамо" завдяки інтелекту та досвіду гравця - Бишовець

Поділитися
Ребров домагається успіху в "Динамо" завдяки інтелекту та досвіду гравця - Бишовець Ребров створив в "Динамо" хорошу атмосферу
За рік роботи у "Динамо" головний тренер Сергій Ребров змусив навіть скептиків звернути свої погляди на київську команду та переживати за неї в напружених матчах.

Колишній нападник "Динамо" Анатолій Бишовець, який працював на тренерському містку в збірній Росії, а також низці клубів, відзначив заслуги свого молодого колеги Сергія Реброва в побудові конкурентної команди, яка претендує не тільки на перемогу в чемпіонаті України, але і на успішний виступ на євроарені.

За словами Бишовця, Реброву вдалося відродити динамівські традиції, які в першу чергу полягали в сильній командній грі.

"останнім часом кияни справляють на мене дуже хороше враження. Щиро радий за Реброва, якому вдалося зробити головне - повернути класичне динамівські традиції і об'єднати гравців в єдиний колектив. В цих навичках, безсумнівно, проявилися його досвід гравця і інтелект молодого тренера" , - цитує Бишовця "Спорт-Експрес в Україні".

Нападник киян 60-70-х років пам'ятає протистояння з італійською "Фіорентиною", з якої нинішньому "Динамо" випало битися в 1/4 фіналу Ліги Європи. За його словами, зустріч з "фіалками" стане для Реброва і його команди справжньою перевіркою на профпридатність.

"Сьогодні це куди більш потужна команда, ніж та, що мучилася з ПАОКом і поступалася будинку мінським "Динамо" в груповому турнірі Ліги Європи. Для Реброва та його підопічних зустріч з італійським клубом стане справжнім випробуванням на профпридатність, в якому доведеться врахувати безліч дрібних нюансів", - резюмував Бишовець.

Нагадаємо, що матчі між "Динамо" і "Фіорентиною" відбудуться 16 і 23 квітня в Києві та Флоренції.

Читайте також: Ребров розповів про конкуренцію на місце нападника в "Динамо"

8 квітня "Динамо" оформило вихід 1/2 фіналу Кубка України, обігравши "Зорю" за сумою двох матчів 4:1. У наступному раунді кияни зустрінуться з донецьким "Олімпіком".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі