Провели дуже гарний матч із "Реалом" - Де Дзербі

Поділитися
Провели дуже гарний матч із Де Дзербі залишився задоволеним грою команди © ФК Шахтер
Наставник "гірників" назвав рецепт успіху команди у Лізі чемпіонів наступних сезонів.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував поразку від мадридського "Реала" (1:2) у четвертому турі групи Ліги чемпіонів.

"Ми дуже добре грали. У першому матчі з "Реалом" добре виглядали. Футбол складається з епізодів - перший гол пропустили після автогола Кривцова, а другий - помилка після ауту. Навіть із "Шерифом" ми поступилися 0:2, але пропустили два дуже дурні голи, втрачали м'яч у ключових позиціях, і звідти "Шериф" проводив контратаки. Думаю, в основному ми грали в Лізі чемпіонів хороші матчі.

Є три ключові речі, які ми повинні робити, щоб у наступних сезонах ЛЧ грати краще: по-перше, перемогти в УПЛ, по-друге, бачити прогрес молодих гравців, як Судаков, Мудрик, Бондаренко та інших, по-третє, трансфери, особливо на ті позиції, де нам потрібна швидкість, техніка, яких зараз не вистачає.

Ми провели дуже добрий матч на "Сантьяго Бернабеу". Сумно, що ми сьогодні їдемо дуже злими та без очків, сумно і тому, що провели дуже гарний матч", - цитує Де Дзербі Football.ua.

Фахівець вірить, що "гірники" ще мають шанси залишитися в єврокубках:

"Ніхто не очікував, що ми програємо "Шерифу", але ще більше не очікували, що вони виграють у Мадриді (2:1). Якщо ми переможемо у двох матчах, у нас буде сім очок, ми маємо над цим працювати".

"Шахтар" з одним очком залишається на останньому місці у групі D. "Реал" із дев'ятьма пунктами очолює квартет. У наступному турі "гірники" на виїзді зустрінуться з "Інтером".

Ліга чемпіонів: усі результати ігрового дня 3 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі