Провал у чемпіонаті змусив керівництво "Карпат" виставити на трансфер 19 гравців

Поділитися
Провал у чемпіонаті змусив керівництво "Карпат" виставити на трансфер 19 гравців Гравці "Карпат" потрапили у немилість до керівництва
У Львові готові влаштувати в команді "велике прання".

Керівництво "Карпат" практично відразу відреагувало на черговий невдалий фініш у чемпіонаті Прем'єр-ліги: 19 футболістів основного складу та найближчого резерву були виставлені на трансфер, повідомляє прес-служба львів'ян.

На проведених зборах були підведені підсумки виступу команди у сезоні-2012/13, за результатами якого "Карпати" фінішували на 14-му місці: до всієї команди застосовані заходи матеріального впливу, до того ж був названий список з 19-ти футболістів, які виставлені на трансфер.

Крім низки легіонерів, які вже кілька сезонів виступають у Львові, під гарячу руку керівництва потрапили й українські футболісти, які принаймні у вболівальницьких колах завжди служили для шанувальників клубу зразком самовіддачі на футбольному полі - капітан Ігор Худоб'як, Олег Голодюк, Ігор Ощипко, Михайло Кополовець.

Не пощастило і естонському збірнику Сергію Зеньову, який нещодавно ледь не постраждав від рук "ультрас". Доля орендованих гравців вирішиться після закінчення терміну дії орендних угод.

Втім, негативні коментарі лунали з табору "Карпат" ще напередодні - після заключного матчу чемпіонату з "Металістом", в якому львів'яни врятувалися на останній доданій хвилині (результат зустрічі - 1:1), виконуючий обов'язки головного тренера Юрій Дячук-Ставицький вибухнув гнівною тирадою на адресу своїх футболістів.

"Повинні бути мужики. У футболістів повинні бути яйця. Я кажу гравцям: "Зніміть труси, і я подивлюся, чи є у вас яйця". У половини немає. Вони повинні боротися за Львів, за клуб, за тренера. Їм цього не прищепили".

Дячук-Ставицький частково поклав провину за невдалий виступ на колишнього головного тренера, болгарського спеціаліста Ніколая Костова, який був відправлений у відставку кілька тижнів тому.

"Може, я не маю права цього говорити, але скажу. Іщенко щось зробив для команди, Яремченко щось зробив, Кононов багато зробив. А болгари відправили "Карпати" на рік назад. Я вірю, що в наступному році ми не будемо вилітати і залежати від когось".

Нагадаємо, що в минулому сезоні "Карпати" такий же результат - фінішували за крок до вильоту з Прем'єр-ліги. Однак тоді львів'яни набрали на одне очко менше і забили на 10 менше голів. Втім, досить нормальна як для аутсайдера результативність (37 голів в 30 матчах - шостий показник у лізі) не допомогла "біло-зеленим" піднятися вище у турнірній таблиці.

Поки в клубі не коментують варіанти посилення команди, а також, хто ж буде керувати тренувальним процесом. Відомо лише те, що з відпустки "Карпати" виходять 13 червня.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що "Карпати" може очолити сербський фахівець Ілля Петкович. !zn

Читайте також:

"Кривбас" достроково припиняє виступи у чемпіонаті УПЛ через фінансові проблеми

Олег Шелаєв, що зіграв понад 400 матчів в українському чемпіонаті, завершує кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі