Промоутер Усика пояснив, чому Ф'юрі не зможе нокаутувати українця

Поділитися
Промоутер Усика пояснив, чому Ф'юрі не зможе нокаутувати українця Бій може пройти у березні © Sky Sports
Боксери ще не підписали контракту на бій.

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО), поділився думкою про можливий поєдинок проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

"Ф'юрі спробує використати свою перевагу в габаритах, вазі та довжині рук. Для боксера добре, коли він використовує це в бою. Ф'юрі спробує знайти рішення, як нокаутувати Усика. В іншому випадку бій не виглядатиме добре для нього. Якщо Ф'юрі пройде всю дистанцію, то у нього буде менше шансів перемогти за очками, ніж у Усика.

Наносити удари - добре, але дуже складно знайти спосіб вдарити Усика через його футворк, агресію, вміння різати кути. Ви бачили, наскільки розчарованим після бою був Ентоні Джошуа. Він був дуже засмучений. Джошуа намагався бити Усика, але Олександр перебував з іншого боку. Джошуа намагався вдарити Усика з одного боку, а Олександр раптово опинявся з іншого. Його робота ніг приносить великі дивіденди. Ви нечасто таке побачите, особливо у надважкій вазі", - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу BT Sport Boxing.

Переможець бою Усик – Ф'юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у тяжкому дивізіоні. При цьому сторони поки що не підписали контракт на бій, тому його не затверджено офіційно.

Нагадаємо, 3 грудня на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" у Лондоні чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі провів захист титулу проти Дерека Чісори, достроково перемігши свого суперника.

Усик в останньому поєдинку переміг Джошуа в реванші роздільним рішенням суддів і захистив свої титули. Також українець виборов вакантний пояс чемпіона світу за версією журналу The Ring.

Раніше промоутер Усика назвав найімовірніше місце проведення бою з Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі