Промоутер Усика назвав найімовірніше місце проведення бою з Ф'юрі

Поділитися
Промоутер Усика назвав найімовірніше місце проведення бою з Ф'юрі Усик вийде на ринг проти Ф'юрі у першому кварталі 2023 року © Boxingscene
Базовим варіантом є Британія.

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, де може пройти бій українця проти Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

"У нас є базовий варіант, щоб бій відбувся на "Вемблі", в Кардіффі або будь-якому іншому місці у Британії. Але поки ми працюємо на нашу людину, яка є найкращим важковаговиком у світі, ми повинні принести їй найбільшу користь.

Тому ми зараз працюємо над цим. Ми ведемо переговори з трьома країнами Близького Сходу, і ми все ще маємо основний варіант бою у Британії. Крайній термін для проведення бою, який ми погоджуємо разом – 4 березня”, – цитує Красюка Tribuna.com із посиланням на BoxingScene.

Переможець бою Усик – Ф'юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у тяжкому дивізіоні. Ф'юрі належить пояс WBC, тоді як Усик володіє титулами WBO, WBA, IBO та IBF.

Раніше Усик представив яскраве промо бою з Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі