"Америка не потрібна": суперника Ломаченка готуватимуть до бою росіяни

Поділитися
Джордж Камбосос © EPA-EFE/JAMES ROSS
Джордж Камбосос розкрив деталі своєї підготовки.

Австралійський боксер Джордж Камбосос (21-2, 10 КО) повідомив, що допомагати йому у підготовці до бою проти колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) будуть росіяни.

"У мене дуже хороший тренер – Антон, один із головних олімпійських тренерів Росії. До нас приїдуть російські кілери. Колишні радянські кілери приїдуть, щоб перевірити мене та дати мені можливість підготуватися.

Очевидно, я зробив багато роботи в Америці, але на даному етапі мені не потрібна Америка для мого табору. Мій стиль потрібно відточувати проти хлопців, які мають європейський, російський стиль, радянський стиль, український стиль. Це те, що мені потрібно.

У мене є тренер, який... Це його хліб з маслом, він знає цей стиль і знає спаринг-партнерів. Ми привеземо правильних хлопців до Австралії", – цитує Камбососа Tribuna.com.

Вечір боксу відбудеться 12 травня у Перті (Австралія). На кону стоятимуть вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, а також пояс IBO, яким володіє Камбосос.

Раніше відомий промоутер побажав поразки Олександру Усику у поєдинку проти Тайсона Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі