WBO санкціонувала бій українського боксера Берінчика за звання чемпіона світу

Поділитися
WBO санкціонувала бій українського боксера Берінчика за звання чемпіона світу Денис Берінчик © Boxingscene
Українець тепер має провести переговори з суперником.

Всесвітня боксерська організація (WBO) санкціонувала бій українського чемпіона WBO International у легкій вазі Дениса Берінчика (18-0, 9 КО) та володаря титулу WBO у другій напівлегкій вазі Емануеля Наваррете (38-1-1, 31 КО).

Про це повідомив офіційний сайт організації.

На кону стоятиме титул чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

Тепер боксери мають 15 днів для початку переговорів. Якщо сторони не узгодять бій самостійно, то буде призначено промоутерські торги.

У Наваррете з'явилася можливість обійти претендентів і одразу боксувати за титул, оскільки він є чемпіоном WBO в іншій вазі. Мексиканець переніс операцію на руці після нічийного поєдинку з Робсоном Консейсао у листопаді минулого року. При цьому боксер зможе повернутися на ринг у найближчі місяці.

Берінчик свій минулий бій провів 26 серпня в андеркарді поєдинку Олександра Усика та Даніеля Дюбуа, здобувши перемогу одноголосним рішенням суддів над шведом Ентоні Їгітом. Раніше в команді українського боксера повідомляли, що титульний поєдинок має відбутися у квітні або травні.

Варто зазначити, що бій українця за титул чемпіона світу став можливим після того, як абсолютний чемпіон Девін Хейні відмовився від усіх поясів у легкій вазі.

Денис Берінчик уперше у кар'єрі отримає шанс здобути титул чемпіона світу. 35-річний боксер є срібним призером Олімпіади-2012 у Лондоні.

Раніше стало відомо, що бій за титул чемпіона проведе ще один українець Сергій Богачук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі