Президент «Динамо»: Із себе провину не знімаю

Поділитися
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс після невдалого старту команди в Лізі Європи, яка зіграла внічию з білоруським «БАТЕ» 2:2, заявив, що частина провини за такий результат лежить на ньому. Окрім того, він пообіцяв, що громадськість найближчим часом дізнається про результат його зустрічі з наставником Валерієм Газззаєвим, який заявив про можливу відставку.
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс після невдалого старту команди в Лізі Європи, яка зіграла внічию з білоруським «БАТЕ» 2:2, заявив, що частина провини за такий результат лежить на ньому. Окрім того, він пообіцяв, що громадськість найближчим часом дізнається про результат його зустрічі з наставником Валерієм Газззаєвим, який заявив про можливу відставку.«Напередодні я говорив, що якби ми обіграли "БАТЕ", героїв би з нас ніхто не зробив, а оскільки ми не виграли - перетворилися на антигероїв, - сказав Ігор Суркіс. - Вважаю, перший тайм був проведений досить впевнено, незважаючи на те, що ми пропустили м'яч вже на 3-й хвилині. Самі повинні були реалізовувати моменти, які у нас були, тоді не було б жодних розмов». За його словами, на другий тайм «Динамо» вийшло, думаючи про те, що зможе обіграти гостей на одній нозі. «Але цього не сталося. Я чув, що на прес-конференції сказав Валерій Георгійович, ми з ним завтра поспілкуємося. Я не люблю приймати емоційні рішення. Про результат нашої розмови ви дізнаєтеся дуже швидко» - підкреслив він. Окрім того, Ігор Суркіс визнав, що реакція фанатів, які після нічиї освистали команду, багато в чому справедлива. «Це емоції. Безумовно, Динамо має тішити своїх уболівальників, які підсвідомо розуміли, що сьогодні рахунок повинен був бути 3:0 або 4:0 на нашу користь. Вчора я попереджав, що гра буде дуже складною, нам протистояла непроста команда, яка грає з величезним бажанням. Напевно, до футболістів не достукався ані я, ані головний тренер. Із себе провину не знімаю, відповідальність за результат лежить на мені, точно так само, як і на головному тренері», - сказав він. Нагадаємо, 16 вересня у стартовому поєдинку Ліги Європи у групі Е «Динамо» зіграло внічию з білоруським «БАТЕ» 2:2. Після матчу наставник киян Валерій Газзаєв заявив про намір подати у відставку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі