Президент "Зорі" звинуватив Михайла Фоменка у неповазі до гравців луганського клубу

Поділитися
Президент "Зорі" звинуватив Михайла Фоменка у неповазі до гравців луганського клубу Геллер вважає, що Фоменко не повинен обговорювати фінансові справи клубів © ФК Зоря
Євген Геллер досить різко висловився на адресу головного тренера збірної України.

Президент "Зорі" Євген Геллер відреагував на слова головного тренера збірної України з футболу Михайла Фоменка, який коментуючи перехід екс-гравця луганчан Віталія Вернидуба в "Габалу", сказав, що зрозуміти гравця можна, адже він весь другий круг відіграв без зарплати.

Геллер вважає, що обговорювати фінансові стани клубів - це не завдання Фоменко: "Хто такий Фоменко? Це менеджер, якого колишнє керівництво ФФУ найняло на роботу, він висмикує гравців різних клубів і намагається зліпити з них команду, - цитує Геллера "Український футбол", - Не його діло обговорювати фінансові справи тих або інших виконавців і їх роботодавців".

Також президент "Зорі" залишився незадоволений тим, що жоден з викликаних Фоменко гравців луганського клубу не взяв участь у матчах проти збірних Грузії та Люксембургу: "Розумію, що не маю права коментувати дії головного тренера національної збірної, але він викликав чотирьох футболістів нашого клубу (Малишева, Шевченка, Пилявского і Будківського) і жодного з них не випустив ні в товариському матчі з Грузією, ні в офіційному з Люксембургом. Вважаю, що це неповага до футболістів і нашого клубу. Він не дав їм повноцінно відпочити і себе проявити. На мій погляд, це неправильно. Але це не моя справа – це рішення тренера".

Нагадаємо, що Україна в товариському матчі обіграла Грузію (2:1), а потім у поєдинку кваліфікації Євро-2016 переграла і Люксембург (3:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі