Президент УЄФА поспілкувався з Зеленським та побажав удачі збірній України

Поділитися
Президент УЄФА поспілкувався з Зеленським та побажав удачі збірній України Александер Чеферін © EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
Президент України почув слова підтримки від керівника європейського футболу.

Президент України Володимир Зеленський провів розмову із президентом Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александером Чеферіном.

Про це повідомив офіційний сайт УЄФА.

Розмова відбулася у телефонному режимі минулими вихідними. Сторони поділилися поглядами на актуальні геополітичні та спортивні питання.

"Президент УЄФА висловив свою непохитну підтримку та захоплення Україною та мужністю її народу в ці важкі часи та висловив надію на швидке та мирне врегулювання, яке принесе Україні стабільність та процвітання. Він також побажав збірній України удачі у майбутніх матчах плей-офф кваліфікації Євро-2024.

Пан Зеленський висловив подяку УЄФА за сприяння миру, толерантності та справедливості через свої змагання, а також за підтримку, яку керівний орган європейського футболу надав Україні з початку конфлікту”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у жовтні Чеферін відкрито підтримав Італію перед вирішальним матчем з Україною у групі кваліфікації Євро-2024, назвавши можливу невдачу італійців "катастрофою". Матч завершився внічию з рахунком 0:0 зі спірним моментом, коли арбітр проігнорував падіння Михайла Мудрика у штрафному майданчику суперника. Італія зрештою вийшла на чемпіонат Європи.

Україна зіграє у стикових поєдинках плей-офф відбору. Першим суперником команди Сергія Реброва стане Боснія та Герцеговина, а гра відбудеться 21 березня. Переможець пари 26 березня у фіналі зіграє із найсильнішим у протистоянні Ізраїлю та Ісландії.

Раніше повідомлялося, що УЄФА не включив збірну Росії до списку учасників Ліги націй сезону-2024/25.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі