Президент УЄФА Чеферін знову побажав супернику України вийти на Євро-2024

Поділитися
Президент УЄФА Чеферін знову побажав супернику України вийти на Євро-2024 Александер Чеферін © Getty Images
При цьому функціонер ще не знав, що боснійці зіграють з командою Сергія Реброва.

Президент УЄФА Александер Чеферін побажав Боснії та Герцеговині, яка стала суперником України у стикових матчах, пробитися на Євро-2024.

Словенський функціонер відвідав сербське місто Лісковац та зробив заяву 19 листопада, ще до жеребкування півфіналів плей-офф кваліфікації Євро.

"Я радий, що три збірні з регіону близькі до кваліфікації на чемпіонат Європи – Сербія, Хорватія та Словенія. Я хотів би, щоб Боснія і Герцеговина та Північна Македонія також пройшли кваліфікацію, але у них немає шансів.

У Боснії і Герцеговини буде плей-офф, але так, як вони грають... Звичайно, я хотів би, щоб якнайбільше команд із регіону поїхали на чемпіонат Європи", – цитує Чеферіна Sarajevo Times.

Нагадаємо, у жовтні Чеферін відкрито підтримав Італію перед вирішальним матчем з Україною у групі кваліфікації Євро-2024, назвавши можливу невдачу італійців "катастрофою". Матч завершився внічию з рахунком 0:0 зі спірним моментом, коли арбітр проігнорував падіння Михайла Мудрика у штрафному майданчику суперника. Італія зрештою вийшла на чемпіонат Європи.

Матч Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться 21 березня. Переможець пари 26 березня у фіналі зіграє з сильнішим у протистоянні Ізраїлю та Ісландії.

Раніше букмекери назвали фаворита півфіналу плей-офф за путівку на Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі